Vilassar de Mar .tv La televisió per Internet

Fotos

13a Promoció de Productes Típics de Llavaneres

Festa Major de Sant Andreu 2011

La 13a Promoció de Productes Típics de Llavaneres proposa un intens cap de setmana amb visita a la fira Alimentabò i a l'exposició de bolets, animació infantil i degustació de la gastronomia llavanerenca de tardor

Productes típics 2011Llavaneres es prepara per a una gran festa gastronòmica, aquest cap de setmana 26 i 27 de novembre. Els visitants de la 13a Promoció de Productes Típics podran gaudir d'una fira a celobert amb una setantena d'estands, repartits entre el passeig de la Mare de Déu de Montserrat i el carrer de Munt. A més, hi haurà activitats per als petits de la casa, exposició de bolets i no hi faltarà la degustació popular de coca de Llavaneres, poma del relleno i cuina del bolet. Com cada any, la recaptació es destinarà a una causa solidària, en aquest cas a Càritas Parroquial de Llavaneres, per donar suport a la campanya de recollida d'aliments.

Dissabte 26 a la tarda i diumenge 27 al matí, el centre de Llavaneres es convertirà en una gran fira d'artesania alimentària i de botigues al carrer. Entre el passeig de la Mare de Déu de Montserrat i el carrer de Munt, els visitants podran triar i remenar entre una setantena de parades. La fira Alimentabò, s'amplia per segon any amb la Sortida de botigues al carrer, que es farà al carrer de Munt.

Un dels clàssics de la celebració serà, un any més, la degustació popular de diumenge al matí. Els visitants podran adquirir tiquets per fer un tast de la tradicional recepta de les pomes farcides, un plat clàssic de la Festa Major de Sant Andreu, i també de bolets i de coca de Llavaneres, acompanyats de vins i caves. Són els productes típics de la gastronomia de tardor que Llavaneres promociona des de fa tretze anys en aquesta festa i, en aquesta ocasió, els serviran 14 restaurants locals i 4 pastisseries que participaran de la trobada.

Fotografies