Vilassar de Mar .tv La televisió per Internet

Fotos

Èxit al Trofeu Cornudella

(16/10/2011) La regata multiclasse de nivell 2 que ha organitzat El Balís aquest cap setmana ha comptat amb la participació de 143 embarcacions catalanes de la classe Làser (4.7, Radial i Standard), 420, 29er, Techno 293 i RS:X. Repartides en dues àrees de regates totes les classes han celebrat el màxim de proves previstes, gaudint de vents de component Est durant la jornada de dissabte i de component sud-oest el diumenge.

Durant l'acte de lliurament de Trofeus, el Club Nàutic El Balís i tots els participants de la regata han tingut un sentit record per Emili Lledó, guardant un minut de silenci que ha acabat amb un calorós aplaudiment que el club vol fer arribar a la família i amics més propers.

Els guanyadors de la regata, per classes:
- Laser Standard: Ignasi López - CN Salou
- Laser Standard Master: Bernado Pujol - CN Vilassar de mar
- Laser Radial: Kevin Vallverdú - CN Salou
- Laser Radial femení: Paula Yague - CN Masnou
- Laser Radial Master: Ricard Llonch - CN El Balís
- Laser 4.7: Mon Cañellas - CN Cambrils
- Laser 4.7 femení: Maria López - CN Salou
- RS:X: Alejandro Simó - CN El Balís
- Techno 293, iniciació - Daniel Ulied - CN Bétulo
- Techno 293 Sub 17 i absolut: Toni Boned - CN Altafulla
- Techno 293 Sub 15: Ignasi Segado - CN Bétulo
- 420: David Charles / Alex Charles - CN El Balís
- 29er: Carlos Robles / Florian Trittel - CN El Balís

Finalitzat el lliurament, s'ha sortejat una cinquantena de regals entre els participants assistents, entre els que hi hem pogut veure una pala de timó de 420, una funda de casc de Làser, descomptes en material nàutic, àpats als restaurants del club...Una tradició del trofeu Cornudella que aquest any ha celebrat 37 sortides a mar des de la seva fundació com a Memorial Dr. Cornudella.

Gràcies a tots els col•laboradors: Sail Market, David Mas, N1 Foils, Jason, Ed. Noray, A.P. Pro, Astro, Proactiva, Velanium, Intermar Sailing, Bonàrea, TRD, Quantum, Madetosail, Naaix, Secretaria catalana de 420, Restaurants CNEB (La Taverna del port, Can Mario, Blue Finn Sushi, restaurant Club Nàutic El Balís, El Racó del navegant, Sidrería Gernika, Can Jaume, El Italiano).

FONT: Club Nàutic el Balís
http://www.cnelbalis.com/noticia_detalle.asp?id=466

Fotografies

Propietat Intelectual: Si alguna persona se sent ofesa pel contingut publicat en aquest web, pot adreçar-se a llavaneres@icatm.net

Altres webs:

www.vilassardemar.tv - La Televisió per Internet de Vilassar de Mar

Col·labora amb nosaltres, portan's els teus video i fotos sobre Sant Andreu de Llavaneres i nosaltres el publicarem. Els pots enviar a llavaneres@icatm.net

Contingut: © Lugoca i iCatMedia.net, 2010 | Programació i disseny web: © iCatMedia.net, 2010